Over ons

 

Eugène | Opticien

Ik heb al ruim 30 jaar ervaring in de optiek. Verder ben ik samen met Mascha sinds 2001 de eigenaar en het gezicht van onze winkel. Ik regel de inkoop en bezoek daarvoor beurzen, zoals bijvoorbeeld de Silmo in Parijs. Zo liggen altijd de nieuwste collecties monturen bij ons in de winkel! Kwaliteit is voor mij heel belangrijk. Ik zorg er dus voor dat u zo goed mogelijk geholpen wordt.

In mijn vrije tijd klus ik graag en ben ik veel te vinden in de tuin. Ook wandel ik graag.

 

Mascha | Opticien, contactlensspecialist en
functioneel
oog-zorg specialiste

Ik ben gespecialiseerd in refractie, waar Fixatie Disparatie en het behandelen ervan, een onderdeel is. Ook lenzen aanpassen is een passie van mij. Gaat het om nachtlenzen, vormstabiele lenzen of één van de vele soorten zachte lenzen? Ik zoek de beste lens die bij het oog en de persoon past. Met de nieuwste behandeling met lenzen bij kinderen om een hogere min sterkte te voorkomen (Nachtlenzen , speciale maatwerk zachte lenzen of speciale dag-lenzen) werk ik nauw samen met Tom, de optometrist. Door jarenlange ervaring en de vele bijscholingen ben ik in staat om elk oog nauwkeurig te kunnen screenen.

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het wandelen met de hond en luister ik naar LP’s. Verder shop ik graag met mijn meiden.

 

Danny | Opticien

Ik ben Danny Raaijman, in ’83 geboren in Apeldoorn.  Ik heb ook in vele andere plaatsen gewoond en gewerkt waardoor ik heb meegemaakt hoe verschillend mensen kunnen zijn, zelfs hier in dit kleine land. En dat is wat ik zo leuk vind aan ons vak. Iedere dag is een verrassing, je weet vaak nooit wie er binnenloopt en wat voor leuke gesprekken er dan ontstaan. Ons vak heeft ook een hoop afwisseling; ’s ochtends sta ik in de werkplaats de glazen in de monturen te slijpen en tussendoor ben ik veel in de winkel te vinden, of in de refractieruimte met een oogmeting of lenzen controle. Het menselijke aspect gecombineerd met de technische en modische kant maakt het een afwisselend vak.

In m’n vrije tijd stap ik graag op de racefiets of de motor, maar ga ik er ook graag op uit met mijn vriendin en onze twee jongens.

 

 

Eline | Style-adviseuse

 

 

 

 

 

Tom | Optometrist

Mijn grootste passie is het helpen van mensen, inzicht geven in hun eigen (oog)gezondheid en zo goed mogelijk uitleg en advies geven over de ooggezondheid en de mogelijkheden, helemaal afgestemd op u als klant.

Toen ik als kind een nieuwe bril moest, liet de opticien me zien hoe mijn bril gemaakt werd en mocht ik ook helpen bij het maken van mijn eigen bril. Na die dag wist ik het zeker: dit wil ik ook doen! Na het a fronden van de opleiding tot Opticien in Zwolle wilde ik nog meer over ogen leren. De opleiding Optometrie aan de Hogeschool Utrecht (met alle aanverwante stages en werkervaring) maakte het mogelijk om alle facetten van de oogzorg te ontdekken. Veel heb ik mogen zien: van (speciale) contactlenzen tot staaroperaties en van scheelzien tot diabetesonderzoeken.

Na mijn afstuderen als optometrist ben ik zowel in een optiekzaak in de Betuwe blijven werken, maar ben ik ook in een Duitse “Augenklinik” gaan werken om meer klinische ervaring op te doen. Daarna ben ik fulltime in het Deventer Ziekenhuis gaan werken om daar nog meer te leren over de gezondheid van ogen. Deze klinische ervaring neem ik sinds april 2019 mee naar Van Wamelen Optiek om een goed en gedegen onderzoek te verrichten en u van het best mogelijke advies te voorzien.

Naast mijn werk houdt ik ervan om op mijn motor het land te verkennen en om met familie en vrienden te genieten van het leven.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *