Dreamlite nachtlenzen

Goed kunnen zien, zonder afhankelijk te zijn van een bril of contactlenzen? Dat kan! Wij zijn dealer van de Dreamlite contactlenzen. Deze hoeven alleen ’s nachts gedragen te worden. Overdag ziet u perfect en heeft u geen bril of lenzen meer nodig.

Hoe werkt het?

Dreamlite contactlenzen veranderen de vorm van het hoornvlies een klein beetje terwijl u slaapt. De vormverandering, die specifiek voor uw oog wordt aangemeten, is voldoende om de oogfout te corrigeren. Vergelijk het met de afdruk van bijvoorbeeld uw horloge in de arm. Deze blijft ook nog tijdelijk zichtbaar nadat het horloge is afgedaan. De verandering die de Dreamlite contactlens op het oog maakt is kleiner maar blijft wel veel langer merkbaar.

Nog een voordeel van nachtlenzen is dat het eigenlijk een omkeerbare laserbehandeling is; het hoornvlies wordt niet definitief verkleind, maar tijdelijk vervormd. Omdat uw ogen vrijwel niet bewegen in de slaap en u bovendien niet knippert heeft u geen last van de lens. Ook kun je met de lens prima zien, de lenzen zijn namelijk perfect van sterkte en corrigeren de ogen volledig. Als je ’s morgens de lenzen uitneemt heeft het oog de vorm van de lens overgenomen en kunt u goed zien, de hele dag! Gebruikers van Dreamlite contactlenzen blijken enorm tevreden; lensdragers die klachten hadden over droge ogen en verminderde gezichtsscherpte ervaren die problemen met Dreamlite contactlenzen niet meer.

Meer informatie over Dreamlite contactlenzen? Maak telefonisch een afspraak op 055-3010720 of kom gerust langs in onze winkel voor een passend advies. Of kijk ook eens op de website van Dreamlite.
Bij ‘min sterktes’ tot maximaal 4.50 is de kans groot dat dit systeem ook voor u geschikt is!